Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

marți, 1 martie 2011

Scutece la oferta!

Pentru ca mai demult am facut o serie de scutece folosind un material care s-a dovedit a nu fii impermeabil (greseala asta nu se va mai intampla niciodata), m-am gandit la un pachet promotional. Asadar, vand 7 scutece ce necesita chilotel de protectie.
Scutecele sunt noi, marime universala, se regleaza cu capse pe verticala si scai in talie. Toate au buzunar unde se poate insera un material pt extra absorbtie, mai ales pt timpul noptii. Scutecele nu au insert suplimentar, insa fiind cusute dupa tiparul "vechi", toate au in interior un insert absorbant cusut din 6 straturi de bumbac.
Pret    39lei   29 lei
Pentru cei care cumpara minim 5 bucati, ofer o protectie de scutec (din imagine) din lana merinos! (in valoare de 49 lei)
Despre chiloteii din lana si cum se utilizeaza ei cititi aici http://scutecele.blogspot.com/2011/02/protectia-de-scutec-din-lana-merinos-n.html .
Chiloteii din lana sunt pe marimi, asadar, culoarea poate diferi fata de cea din imagine daca e neceasa alta marime. Pt detalii, va rog sa ma contactati pe email. (scutecele @yahoo.com)
Spor la scuteceala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu