Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

marți, 5 iulie 2011

Vand carusel si centru de activitati bebe - VANDUTE!

Timpul trece, bebelusa mea creste, si, desi nu i-am cumparat prea multe jucarii (pentru ca cele mai multe le-am primit), doua dintre ele, cu care nu se mai joaca, ne ocupa prea mult loc in apartamentul nostru ce devine neincapator. Asadar, vrem sa le vindem unor parinti care si le doresc pentru bebelusii lor, dar care considera ca in magazin sunt putin cam scumpe (cum si noi am considerat, de altfel, si ne-am fi bucurat sa le gasim mai ieftine undeva).




Caruselul, care ne-a fost extrem de folositor, il avem cam de cand avea bebe 2 luni. Desi noaptea dormeam cu bebe in pat, ziua, reuseam sa mai fac cate ceva in casa daca o puneam in patut si dadeam drumul la carusel. Bebe radea si chicotitea tot timpul cat mergea caruselul, iar eu eram linistita si libera cateva minute.
L-am cumparat de aici  http://www.toyplex.ro/Jucarii/Jucarii_nou_nascuti/Jucarii_plastic_0-2_ani/Talent_Toy/CARUSEL_CU_SUNET_SI_LUMINA_TALENTOY_073690_(ROHS) , are telecolmanda si se poate muta melodia de la departare. Are multe melodii, sunete linistitoare (ciripit de pasarele, suntul valurilor marii...etc), lumini colorate, mai multe nivele de volum, iar animalutele, stelutele si floricelele se pot invarti, cu lumini si sunet, sau doar lumini, doar sunet.
A costat 179.90 lei si il vindem cu 100 de lei. Nu are baterii incluse (nici cand l-am cumparat nu avea), si nu mai am cutia de la el, insa promit sa-l ambalez in siguranta pt transport.




Centrul de activitati, care l-am cumparat pe la 6 luni (desi mergea si mai devreme), ne-am hotarat sa il luam dupa ce, fiind intr-o vizita la niste prieteni, bebelusa noastra nu s-a mai despartit de el vreo 2 ore. L-am luat de aici http://www.toyplex.ro/Jucarii/Jucarii_nou_nascuti/Jucarii_plastic_0-2_ani/PlayPlay/Pian_bebe_PBY09008 , a costat tot 179.90 si-l dam tot cu 100 lei, dar cu baterii incluse, si am pastrat si cutia originala.
Bebe apasa pe clape de pian, fiecare avand cate o melodie, clapele au lumini, omiduta care sta atarnata canta daca tragi de ea, pasarica ciripeste cand apesi pe buton, iar mamaruta canta cand culisezi biluta. Soarele se misca la stanga si la dreapta pe toata durata melodiilor. Are si 2 jucarii detasabile lateral, una are parti moi pentru dentitie, scoate sunete prin rotire si scuturare, alta are o oglinjoara. La picioare sunt 2 talpici, care il stimuleaza pe bebe sa dea din picioruse, una scoate un piuit iar alta un sunet de clopotel.
Are 2 trepte de reglare, una pentru pozitia culcat pe spate, si alta pentru momentul cand sta bebe in fundulet.
Bebelusa mea s-ar mai juca si acum cu ea, insa, pentru ca suntem la momentul cand incercam sa pornim in picioruse, e interesata foarte tare sa se tina de el si sa se aplece peste el, ca sa apese pe butoane, si deci e mare riscul sa cada in cap :), deci prefer sa ii ofer alte activitati.
 Ambele jucarii sunt in perfecta stare, fara nici o zgarietura, sau deteriorare, arata ca noi.

Daca cineva le doreste pe ambele, ofer transportul prin posta gratuit. Pentru vanzare separat, va rog adaugati 8 lei taxe postale.

3 comentarii:

  1. buna, as dori sa cumpar centrul de activitati, bineinteles daca il mai aveti. adresa mea de email kompy20@yahoo.com, va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. centrul de activitati l-am cumparat de mos nicolae de la metro cu 75 lei, era la reducere

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur mult, anonimule ca ati gasit asa o oferta! Din pacate noi n-am avut norocul asta cand l-am luat, si nici nu am avut de unde sa stim ofertele speciale ce vor veni atunci cand am hotarat sa-l vindem.Oricum, ambele jucarii s-au vandut cu multe luni in urma, imediat dupa postarea anuntului, si speram ca cei care le-au cumparat nu regreta acum. :)

    RăspundețiȘtergere