Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

luni, 28 ianuarie 2013

Prefolduri din bumbac organic


La nasterea celui mic eram foarte curioasa sa aflu care scutece i se potrivesc cel mai bine si cum ne vom impaca cu ele. Aveam din toate, asa ca am trecut cu incredere la testat.

Aveam un set de prefolduri noi. Ce sunt acestea? Sunt niste dreptunghiuri de material (bumbac) cusute in mai multe straturi, care se impaturesc in 3 si se folosesc pe post de scutec, fiind foarte bune absorbante.

Am fost placut impresionata de usurinta cu care se folosesc. Pur si simplu asezi chilotelul impermeabil de protectie pe masa, pui prefoldul inauntru impaturit in 3, dupa care pui bebelusul deasupra si inchizi scutecul.

Este extraordinar sa folosesti acest sistem. De ce? Pentru ca poti schimba doar prefoldul, iar chilotelul sa-l refolosesti daca nu s-a udat pe la elastic sau nu s-a murdarit.  

Absorb foarte bine, i le puneam chiar si noaptea. Secretul este insa sa ai un chilotel de protectie care sa stea bine.

Ce mi-a mai placut la ele? Se usuca destul de repede, dar mai ales nu raman patate. E drept ca eu le spalam cu sapun de rufe sau cu sapun cu bila de bou, de mana, pentru a le curata inainte de a le baga la masina si le uscam in balcon la soare.

Sunt mult mai ieftine decat scutecele cu buzunar de exemplu. Ai nevoie doar de cativa chilotei impermeabili si mai multe prefolduri. Eventual, pentru a evita umezeala, dar si pt a le curata mai usor, poti folosi linere din fleece.

La SCUTECELE gasiti:
  • prefolduri mari (pt 7-17 kg) = 20 lei/buc
  • linere din fleece = 4,50 lei/buc
  • scutece din muselina 70x70 cm = 5 lei/buc
  • inserturi din bambus = 32 lei/set
  • chilotei impermeabili = 50 lei/buc
  • scutece cu buzunar = 69 lei/buc
 Pentru a comanda scrieti la scutecele@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu