Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

vineri, 2 august 2013

Chilotei pentru antrenamentul la olita de la MamaRo

Vara este timpul ideal pentru antrenamentul la olita, deoarece putem lasa copilul doar in chilotel, fara a ne mai incurca cu alte hainute.
MamaRo vine cu noutati si in acest domeniu. Chiloteii de antrenament pana acum in culori uni au capatat un nou "look", mult mai atragator datorita imprimeurilor variate.
- Interiorul este din fleece.
- Au un absorbant cusut in interior.
- La nevoie se mai poate introduce un insert suplimentar in buzunarul cu care este prevazut.
- Exteriorul este in intregime impermeabil.
- Pot fi trasi in jos sau desfacuti din capse.
- Se regleaza pe mai multe dimensiuni.






4 comentarii:

  1. As Vrea sa aflu pretul unui scutec refolosibil..multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna...as vrea sa folosesc si eu aceste scutece dar ma intreb daca nu tine umezeala si daca e ok pt bebe...cate scutece am nevoie pe zi ?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Va felicit pentru alegerea de a folosi scutece refolosibile! :) Acestea sunt fabricate din materiale special concepute pentru scutece, iar interiorul poate fi din microfleece, suede sau pique - materiale cu rol anti-umezeala (stay-dry), deci care nu absorb in ele umezeala ci doar creeaza o bariera intre materialul absorbant (inserturi) si piele.
      Numarul de scutece necesar depinde de varsta bebelusului, de cat de des face si cat de des doriti sa-l schimbati. Totusi media este in jur de 5 pe zi. Dumneavoastra doriti scutece sau chilotei de antrenament? Ce varsta are bebe? Pentru a comanda va astept sa-mi scrieti toate detaliile pe adresa scutecele@yahoo.com.

      Ștergere