Noptile albe ale shoppingului pe Elefant.ro

Elefant.ro

joi, 22 mai 2014

Săptămâna Internațională a Scutecelor Textile (28 aprilie - 4 mai 2014) și Lansarea saitului scutecele.ro

Ca în fiecare an, în Săptămâna Internațională a Scutecelor Textile (28 aprilie - 4 mai 2014) am pregatit multe lucruri interesante pentru mămicile interesate de scutecele naturale și sanatoase.
Cel mai mult ne mândrim cu noul nostru site: www.scutecele.ro
Până acum ne-ați găsit pe Facebook și pe vechiul site, însă acum vă putem oferi și partea de magazin online. Este un site modern, pentru părinții moderni. El include atât partea de blog, cu multe informații despre scutece, despre purtarea bebelușilor, iar pe viitor și despre multe alte subiecte, cât și partea de magazin online unde vrem să vă oferim tot ce este mai bun.

Lansarea saitului scutecele.ro

Cu mare bucurie vă anunțăm că s-a lansat saitul scutecele.ro unde puteți găsi multe produse drăgălașe, dar mai ales utile pentru voi - proaspetele mămici și bebelușii voștri, în principal scutecele refolosibile și marsupii ergonomice, sau cum le-am descris generic in motto-ul nostru: "alternative naturale pentru pielea delicată". Așadar prima invitație este aceea de a ne păși pragul.

O săptămână de reduceri

Iar dacă tot ați intrat pe sait și ați răsfoit printre articolele din blog şi printre paginile cu produse, ceva tot v-a făcut cu ochiul. În săptămâna scutecelor ați putut profita de ocazie având 10% reducere pentru orice produs comandat de pe sait cu ajutorul cuponului SAPTAMANA SCUTECELOR 2014.
Și în continuare vă pregătim noi surprize și oferte speciale. Trebuie doar să stați cu ochii pe noi.

Concurs pe Facebook

Pentru a afla cât mai multă lume de acest sait am organizat și un concurs. Premiul a fost generos: un pachet de 3 scutece MamaRo! https://www.facebook.com/scutecele/photos/a.212558842205751.45041.206826622778973/491950837599882/?type=1&theater
Vă mulțumim pentru toate comentariile și aprecierile la adresa saitului. Ne-am bucurat mult să aflăm că este chiar pe gustul vostru.

Eveniment Săptămâna Scutecelor

Și fiindcă așa o sărbătoare de scuteceală nu putea să treacă pur și simplu, am pregătit în Iași o întâlnire pentru mămici, unde ați putut să vedeți pe viu cum arată aceste scutece și să aflați de ce sunt ele așa de grozave. Totul într-o atmosferă caldă, prietenoasă, presărată și aceasta cu surprize atractive. Detalii aici: https://www.facebook.com/events/1453101541590225/și aici: http://www.scutecele.ro/blog/intalnire-pe-tema-scutecelor-refolosibile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu